Kuntosali

Kaipaatko tukea kuntosaliharrastuksen aloittamiseen tai haluatko syventää saliharrastustasi? Kuntosalipalveluita ovat: räätälöity kuntosaliohjelma (myös kotiharjoitusohjelmat), kuntosaliohjaukset (tekniikkaopastusta tai ohjattu treeni) ja pienryhmätreenit. Lisää hinnoista alhaalta!

Räätälöity ohjelma

Puuttuuko treenistä punainen lanka tai haluatko aloittaa kuntosalitreenit alusta asti oikein? Räätälöityyn kuntosaliohjelmaan kuuluu fysioterapeutin kattava alkukartoitus, jonka pohjalta sinulle tehdään täysin henkilökohtainen treeniohjelma, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Kuntosaliohjaus

Mietityttääkö oikeat liiketekniikat tai haluaisitko saada treeneistä enemmän irti? Varaa kuntosaliohjaus joko tekniikkaopastukseen, ohjattuun treeniin tai tehdyn ohjelman läpikäymiseen! Kuntosaliohjaukseen panostaminen säästää pitkässä juoksussa sinut monelta harmilta, kun asiat tehdään alusta asti oikein. 

Pienryhmätreenit (max. 6 henkilöä)

Haluaisitko ohjatun treenin esimerkiksi ystäviesi tai vaikkapa kumppanisi kanssa? Pienryhmätreenit ovat oiva valinta kuntosaliohjaukselle, sillä se tulee yksilölle halvemmaksi ja pienessä porukassa minulla on mahdollista ohjata sinua myös henkilökohtaisesti.

Hinnat

Räätälöity ohjelma 85€

Kuntosaliohjaus 60min 62€

Kuntosaliohjaus 90min 74€

Pienryhmätreeni 60min 45€


Pakettihinnat

Ohjelma + 2 ohjausta 193€ (54€/ohjaus)

Ohjelma + 3 ohjausta 238€ (51€/ohjaus)

Ohjelma + 4 ohjausta 281€ (49€/ohjaus)


5 (60min) kuntosaliohjausta 270€ (54€/ohjaus)

10 (60min) kuntosaliohjausta 490€ (49€/ohjaus)

20 (60min) kuntosaliohjausta 900€ (45€/ohjaus)


Palvelut mahdollista maksaa pankkikortilla, Epassilla tai Smartumilla!

TÄSTÄ ajanvaraukseen!