Kuka olen?


Fysioterapeuttina olen lämminsydäminen, motivoiva, periksiantamaton ja asiakaslähtöinen. Asiakkaani ei koskaan jää yksin vaivansa kanssa ja tulee aina aidosti kuulluksi. Olen ennaltaehkäisevän ja aktiivisen fysioterapian kannalla, joka johtaa usein parhaimpaan lopputulokseen.

Fysioterapian lisäksi palveluihin kuuluu myös yksilölliset kuntosaliohjelmat ja -ohjaukset, valmennus sekä hieronta. Mikäli haluat kehittyä kuntosalilla, kaipaat tukea liikunnan aloittamiseen tai sinulla on kipuja, jotka häiritsevät treenaamista, olen sinua varten! Kuntosaliasiakkailleni hyödynnän poikkeuksetta fysioterapiaa ja se varmistaa laadukkaan, kokonaisvaltaisen sekä yksilöllisen palvelun. Kuntosaliasiakkaakseni ovat tervetulleita kaikki aloittelijasta kokeneempaankin treenaajaan!

Toiminnan pohjalla korkeakoulutuksen lisäksi on oma lajitausta mm. yleisurheilusta, jalkapallosta ja kuntosalilta. Kuntosalia olen itse aktiivisesti harrastanut yli 9 vuoden ajan. Olen fysioterapian lisäksi toiminut myös jalkapallon parissa fysiikkavalmentajana. Yhteydenotot matalalla kynnyksellä! Uusille asiakkaille mahdollistan 30 minuutin ilmaisen konsultaatiokäynnin, joka ei velvoita sinua mihinkään.

Ota rohkeasti yhteyttä!

- Riina