Video- & valokuvaus

Teen myös video- ja valokuvausta yksityishenkilöille sekä yrityksille. Kerro rohkeasti, minkälainen idea sinulla on ja kehittelen sinulle tarjouksen! Kysyminen ei maksa mitään ja tarjouksen jälkeen saat rauhassa tehdä päätöksen.

Yksityishenkilö: Kaipaatko laadukkaita kuvia tai videoita omaan sosiaaliseen mediaasi? Oletko haaveillut esimerkiksi  upean merkkipäivän ikuistamisesta, kuntosalikuvista/-videoista tai haluaisitko parikuvauksen kumppanisi kanssa kauniissa luontomaisemassa? Sinulla voi olla joko valmis idea tai voidaan yhdessä suunnitella sopivat kuvaukset! Hinta muodostuu aina tarpeidesi mukaan, joten kerro rohkeasti, kuinka voisin auttaa. 

Yritykset: Sosiaalisen median markkinointiin panostaminen lisää yrityksesi tai palveluidesi tunnettavuutta sekä myyntiä. Someosaaminen sisältää paljon huomioitavia asioita, joihin tarjoan mielelläni apua! Mikäli kaipaat esteettistä ja myyvää sisältöä tilillesi tai apua somen kanssa, ota rohkeasti yhteyttä.

Yritykset voivat pyytää tarjousta joko yksittäisiin päivityksiin tai laajempaan yhteistyöhön! Räätälöidään palvelu yrityksellenne sopivaksi. Mahdollista myös ulkoistaa koko sosiaalinen media (sisältää mm. yleisömanageroinnin). 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin olen yhteydessä!